Här hittar du värme, laganda och riktigt bra folk

CE Produkter är ett företag med anor. Från början var det Victoria och Eric Ekmans morfars far som startade tillverkning av vadd och genom åren har vi utvecklats inom samma kärnverksamhet. Vi finns i Södra Unnaryd, mitt i Småland, bara någon mil från där allt en gång startade. 

Vi är ett expansivt företag som brinner för effektivt resursutnyttjande på alla plan. Dels när det kommer till att erbjuda en slimmad och snabb produktion med snabba ledtider och hög servicegrad. Men också vad gäller miljömedvetenhet i material. I vår egen produktion och i den produktion eller miljö som våra produkter hamnar. Teknikorienterade och detaljfokuserade när det kommer till produkterna. Varma, engagerade och med stor öppenhet vad gäller vår organisation. För att kunna ge våra kunder det ni vill ha krävs ett gäng som vårt. Som ger allt varje dag för att leverera det bästa till er. 

CE Produkter är ett företag som utvecklas tillsammans med de krävande kunder vi levererar till och vi slutar aldrig att vara nyfikna på nya möjligheter.