Det handlar om vilka vi är

Down Arrow

Vi gör bra saker varje dag

Vi producerar högkvalitativa textila produkter som gör möbler mjuka, dämpar ljud och isolerar. Och det gör vi riktigt bra. Men det som är grejen med oss är också hur vi gör saker. Med passion. Med ett nästan maniskt engagemang. Och med ett väldigt stort hjärta. Det är bara så vi är.

Vad vi erbjuder er

Vi producerar och produktutvecklar innovativa textila fiberapplikationer med en hög kvalitet och miljömedvetenhet tillsammans med produktutvecklare och producenter inom olika branscher. Det specifika med våra produkter är den unika anpassningen för våra kunder och den relation vi bygger. Vi tillverkar det material du behöver och skapar en lösning som är lönsam för dig.

Together since 1996

Vi har en gemenskap som hjälper oss att göra rätt saker och att ständigt utvecklas tillsammans. Vi kallar det CE Family. Och vi gör varandra bättre. Se oss in action här.

LÅNGSIKTIGHET

CE Produkter drivs idag av fjärde generationen Ekman. 1939 startade Victorias och Erics morfars far vaddtillverkning och redan då byggde affärsidén på återbruk av material.

Utveckling

Vi är lyhörda för utvecklingsmöjligheter och behov hos vår marknad. Materialutveckling och hållbarhet står i centrum. Återvunna material som skapar nya egenskaper i våra produkter är grunden i vår verksamhet.

Engagemang

Vi brinner för att ge dig det du behöver. Med åren har vi byggt ett team och en produktionsanläggning som snabbt kan möta dina behov. Vi lyssnar och vi engagerar oss. Alltid med hjärta.

Vi är CE Family

Vad är det bästa med att jobba på CE Produkter? - Allt!

Yasmine , Produktion

Jag har jobbat på CE Produkter i över 11 år. Allting är roligt här! Annars hade jag slutat för längesen :-)

Afrim, Produktion

This is like a family! It´s a very good job and I like it here.

Shpend, Produktion

Min morfars far drev företag inom vaddtillverkning och den verksamheten har alltid varit en del av mig. Jag älskar att gå hit varje dag och få jobba tillsammans med vårt härliga gäng.

Eric, Produktionschef